Loading...

Peaceful Powerful Help

Peaceful poweful help er et tiltag, lavet af min underviser og mester Marianne Lane, hvor der tilbydes gratis fjernhealinger i 4 forskellige kategorier.

Jeg deltager i et panel sammen med andre dygtige frivillige healere på dette projekt. 

Jeg kan kun anbefale alle der føler sig tiltrukket af dette fantastiske tiltag til, at ansøge om gratis fjernhealing. 

Da jeg startede min rejse mod et liv i mere trivsel modtog jeg selv gratis healing fra Peaceful powerful help i ca. 6 mdr. 

healer, odense, Clairvoyant, Maria Vestergaard, Healer maria Odense, Odense,

I gennem Peaceful powerful help, kan du modtage en gratis fjern healing, som tilpasser sig dig, og giver dig det bedste muligt i forhold til, hvad du lige nu står og har mest brug for.

Healingerne laver vi en gang hver måned og for hver klient varer healingerne to måneder. Du kan helt gratis blive genstartet, når din to måneders periode er gået, og du kan blive genstartet, så mange gange, som du ønsker det.

Healingen foregår, som fjernhealing, og du behøver ikke være bevidst om, lige nøjagtigt hvornår healingen bliver lavet.

For, at vi kan nå så mange som muligt og for ikke at konkurrere med andre praktiserende healere, så bliver der ikke givet konsultation eller dialog i forbindelse med healingen.

Det praktiske for modtageren:

Efter tilmelding, på siden www.peacefulpowerfulhelp.com modtager du en mail om, at du er med i de gratis fjernhealinger, og hvornår den næste healing går i gang. Du får ligeledes en mail, inden healingen går i gang, og igen når det er tid til, at beslutte dig for, om du vil have genstartet din healing efter de to måneder.

De 4 grupper vi tilbyder gratis fjernheling til er:

Alvorligt syge og døende

Stress, angst og depression

Mennesker med opvågningsproblemer

Børn i knibe

Du kan tilmeld dig én af grupperne ganske gratis HER

 Marianne Lane skriver selv:

Marianne Lane, Maria, Vestergaard, Frivillighealer, Maria Vestergaard, healer,  Healer Maria Vestergaard, Frivilligt arbejde,Clairvoyant, Healer, Healer Maria Vestergaard, Odense, Maria Vestergaard, Healer Odense, Healer Maria Odense,

I mit arbejde med at hjælpe mennesker, er den største byrde, at jeg aldrig kan nå at give nok, at jeg aldrig har energi og muligheder nok til at hjælpe alle dem, som har brug for det. Der er mange, som får en helt utroligt stor lettelse i livet, når jeg hjælper dem. Mange gange er det mennesker, som har været meget igennem, og som ikke har kunnet finde hjælp nogle steder, selvom de har ledt langt og længe efter hjælpen. Jeg hjælper og letter de mennesker, som lider allermest, men de mennesker har ofte svage ressourcer på alle mulige måder. Det gør det svært for dem at overkomme, at gøre det de skal, for at modtage hjælpen.

Jeg barslede derfor med ideen om at lave et frivilligt fællesarbejde, hvor frivillige healere og frivillige mennesker, som vil bidrage med energi, skaber et fællesskab, som giver healing til disse mennesker, som har så meget brug for det.

Jeg har rigtigt mange positive tilbagemeldinger på mit healingsarbejde, og har derfor en stor tillid til arbejdet og en fornemmelse af, at det gør en stor forskel. Men jeg vil altid være i tvivl, om jeg har den rigtige fornemmelse af, hvor godt det virker. Hvis det virker, så godt som jeg fornemmer, så vil jeg rigtigt gerne have udbredt kendskabet til healing som redskab i sundhedsvæsnet, så hjælpen kan komme endnu flere til gavn og måske endda til redning. Derfor er der til frivilligarbejdet samtidig lavet et tiltag, hvor vi prøver at samle resultaterne op ved hjælpe af spørgeskemaer.

 

Marianne Lane