Loading...

Kunderne siger

 

På denne side har jeg samlet en lille del af de skønne skønne tilbagemeldinger, jeg har fået på det arbejde, jeg har lavet. 

Jeg er dybt taknemlig, fordi jeg får lov til at arbejde med noget, jeg elsker. Så tak til alle jer der kontakter mig, for hjælp. 

Skal vi to arbejde sammen så  - Bestil tid

 

Jeanette Eggert Sahlertz 

Jeg vil lige dele denne solstråle historie... Min datter Aya på 10 år, kom i dag grædende hjem fra skole med hovedpine... og så tænkte jeg lige på Marias opslag, så jeg skrev og spurgte om hun havde tid til at prøve at fjern heale aya... det ville hun gerne, så vi lagde os på sengen Aya var noget spørgene over hvad det var for noget????, men der gik ikke længe før hun kunne mærke en simren i fødderne og benene... (det føles som sodavand der bruser????) , jeg fik vist også gavn af det, for snart lå vi begge og “snurrede” Det føltes så dejligt, kunne nærmest mærke hver en celle i min krop vibrere... vi lå i ca 20 min og Aya var den første til at mærke at den snurrende fornemmelse aftog, hvis hovedpinen var på 10 da vi startede endte den på omkring 2... ???? SÅ stor anbefaling af Maria???????????? TAK❤️  og forøvrigt var Ayas kommentar: Det vil jeg også kunne mor...

 

Fra Anonym

Kære Maria, det var så vildt godt, med din healing og samtaler sidst omkring min søn og jeg. Du havde vitterlig nogle virkelig gode redskaber jeg kunne bruge der virkede super godt! Desværre har jeg jo stress, og det gør jeg glemmer ting, jeg kunne rigtig godt tænke mig en omgang mere også så tingene sidder bedre fast, det var nogle super gode dage efter samtalen og bedre uger, kunne mærke det virkede. Så igen af ❤️-Tak❣️

 

Fra Pernille Puck Bering

Sødeste Maria TUSIND tak for en kæmpe øjenåbner.  Og det er ikke sidste gang at jeg kommer til dig Jeg kan mærke at jeg er et helt andet sted nu og åbner meget mere op nu omkring det negative og lukker ned for det fra idag..

Allerede nu kan jeg mærke at jeg har rykket mig et skridt i en meget bedre retning for mig og min datter. Og elsker alt ved det. Kommer helt sikkert igen. Og selvfølgelig må du gemme og bruge mine ord Rigtig god dag til dig og nyd dagen. Tak igen Igen TUSIND TUSIND TAK

 

Fra Tina Holm 

Med autencitet, smil, kærlighed og skøn energi får Maria én til at føle sig i trygge hænder.

Efter et par besøg ved Maria, lever jeg nu med en mere ægte grundlæggende følelse af taknemmelighed, kærlighed og glæde. Dér hvor jeg førhen havde en følelse af vrede, sorg og mistillid, er der nu større ro og klarhed.

Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Maria 

Kærligst Tina

 

Fra Anonym 

Hej smukke Maria.❤️
Nu er det ved at være længe siden at jeg var hos dig sidst og har jo lovet en tilbagemelding på sidste besøg ????
Jeg har virkelig brugt dit sidste besøg hos dig til at komme videre, til at finde svar indeni mig selv, til at tage en fornuftigt og klog beslutning i forhold til mig selv, min depression (som næsten er væk igen ????????), i forhold til kærlighedslivet og min måde at opdrage min datter på.
Du formår virkelig at 
❤️kunne få mig til at tænke over mit liv som det er og få mig til at indse hvad det reelt er jeg ønsker for fremtiden. Jeg ELSKER at komme hos dig og kommer 100% igen. 
Tak for dig, din tid og din måde at formilde ????????

 

 

Clairvoyant, Healer, Healer Maria Vestergaard, Odense, Maria Vestergaard, Healer Odense, Healer Maria Odense,

Fra Anonym - sendt efter en omgang fjernhealing - da hun havde stress i stýstemet. 

Ja holy moly det var stærkt lige pludselig. Mega virkning, blev hel døsig, men på den rigtig fede måde❣️Tror jeg får sovet godt i nat????
Kram og sov skønt

 

Anita Kildehøj Sternkopf

Det kan varmt anbefales 
Maria er dygtig, sød og virkelig et besøg vær❤️Jeg gik derfra med den tanke. Hvordan kan det lade sig gøre?? 
Tak for en befriende oplevelse❤️

 

Maria Viborg Jensen 

Sikke en fantastisk oplevelse at være hos Maria ❤️
Jeg følte mig i særdeles gode hænder i Marias selskab med kærlighed, varme, glæde og en enorm ro.

Blot efter et enkelt besøg kan jeg mærke en indre ro og når jeg reflekterer over healingen går jeg rundt og smiler ????
Der er helt sikkert sket en “lettelse” i min krop, nu skal jeg bare lige finde helt ud af, hvad der sker med den, for der er noget igang i systemet ????

Der er stadig noget at arbejde med, men efter at være blevet mere bevidst og reflekterende over de ting, jeg går og tumler med, er jeg sikker på, at der bliver løsnet mere op for det indre.

Alt i alt en dejlig oplevelse og jeg vil helt sikkert komme igen. Mine stærkeste anbefalinger herfra ❤️

 

Fra Anonym

Hej søde
Jeg har det simpelthen stadig fantastisk efter at have besøgt dig ❤️
Jeg har lidt bøvl med at sove en gang imellem, men slet ikke i samme grad som før ????

 

Fra Anonym

Hej søde
Så er jeg igang med 2. uge af praktikken. Det går så godt og jeg får så meget ros ❤️
For første gang i lang tid tager jeg på job uden at have ondt i maven. Jeg glæder mig til at komme på arb hver dag. Jeg kan også mærke jeg tror mere på mig selv ❤️
Jeg sover så godt om natten igen - vågner ikke en eneste gang.
Jeg er helt ovenpå ????????
TAK ❤️