Loading...

Healings konsultation 

En healings konsultation foregår som en almindelig sygplejerske konsultation, du møder op i min klinik eller vi mødes over messenger og du fortæller lidt om de udfordringer du møder i din hverdag. 

Vi taler lidt om hvordan det påvirker dig og hvordan du gerne vil have det kommer til at se ud i stedet for. 

Selve healingen formidles mens vi sidder og har en diaglog omkring de udfordringer, du ønsker hjælp til. Nogle gange taler jeg meget, andre gange er der mere ro. Har du et ønske om at ligge ned under healingen, er det også en mulighed.

Bestil tid

 

Dialogen har til formål at bringe fokus på de områder i livet, hvor du selv har mulighed for at bidrage til helbredelse. At bringe det ubevidste frem i det bevidste. På den måde giver jeg dig i hver enkelt session nye redskaber til at tage kontrollen over dit liv. Der sker altså en transformation gennem refleksion.

 

Når du har fået en 1:1 session hos mig, er du aldrig i tvivl om, hvad vi har healet på og hvor du kan forvente at se en forandring i dit liv efterfølgende.

 

Jeg kommer altid kun med anbefalinger og mulige løsninger, og det er derfor op til dig at tage beslutningerne og føre ændringerne ud i livet. 

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig.