Loading...

Træk stress ud af nervesystemet 

 

Når jeg arbejder med at trække stress ud af nervesystemet, så gør jeg brug af en gammel shamanistisk metode, der er blevet opgraderet i den nye tids energi, hvor jeg trækker overaktiveringer i nervesystemet ud og omdanner det til neutrale erfaringer. 

 

 Ofte oplever Klienterne øjblikkelig lindring og deres nervesystem falder til ro. 

 

Fordi jeg er aktiveret til at bruge intuitiv healing sker der ofte det, at healing for sorg og smerte falder ind i behandlingen og er en helt speciel healing som heddder healing af Choktrumer. 

 

Bestil tid i min klinik i Odense eller online.

 

Healingen for sorg og smerte

Det er en healing der tager den sorg og den smerte vi som mennesker allerede har taget ansvar for og har lært af, og transformerer den i lys. Klienter oplever ofte en spontan lettelse og et håb, da de får mulighed for at slippe gammel sorg og smerte. 

 

Healingen af choktrumer 

Choktrumer opstår når nervesystemet bliver enten fysisk eller følelsesmæssigt stimuleret, så reagerer det. Nervesystemet sender så besked til alarmberedskabet, også kaldet overlevelsessystemet. Hver gang nervesystemet sender disse beskeder til overlevelses systemet, så virker det som et lille chok. 

Hvis vi som menneske har et sensitivt system eller følsomt system, så kan det ske at nervesystemet kommer til at vibrere over længere tid og befinder sig i denne konstante stress-aktivering. Denne healing er en rigtig god støttehealing til at sætte systemet på plads i forhold til hvad man ellers forløser.  

 

Vil du vide mere om hvilke healinger jeg er aktiveret i, kan du læse mere her  - Intuitiv healing og clairvoyant Rådgivning

 

Bestil tid

Clairvoyant, Healer, Healer Maria Vestergaard, Odense, Maria Vestergaard, Healer Odense, Healer Maria Odense,

Stress

Stress er ofte et symptom på et overaktivt nervesystem.

Stress kan opstå efter en længerevarende belastning eller som følge af en voldsom oplevelse.

 

Når vores krop og energisystem bliver stresset, er det fordi vores nervesystem er en del af det oprindelige overlevelsessystem som er designet til at sikre os mod fare.

 

Overlevelsessystemet beskrives ofte som kamp-/flugt - systemet.

Belastningen fra en travl hverdag med mange bekymringer, kan altså lægge sig i vores krop og energisystem på samme måde, som hvis vi dagligt var truet på livet.

 

Vores krop er designet til at huske disse situationer. Med tiden kan det betyde at kroppen overreagerer på almindelige hverdagssituationer. Vores krop og energisystem bliver vænnet til at være i beredskab og vil med tiden have svært ved at finde tilbage til et normalt trivselsniveau. 

 

Det er vigtigt at være opmærksom på at ændre de omstændigheder, der forårsager stress, da man ellers vil gendanne overaktiveringer i nervesystemet.

Find nye måder at trives på:

  • Tilgiv dig selv
  • find ud af hvad der fylder dig op
  • tag ansvar for egen trivsel
  • vær villig til forandring.

Jeg har skrevet en lille artikel om hvordan du starter med at skabe forandring i din hverdag læs den Her

 

Jeg glæder mig til at arbejde med dig 

Bestil tid

 

Behandlingen af stress kan foregå både i min klinik i Odense eller over messenger. 

 

Healingen træk stress ud af nervesystemet og healing af sorg og smerte er aktiveret af ny tids shaman Marianne Lane 

Healing af choktrumer har jeg fået aktiveret af shaman, kanal og spirituel vejleder Karina Bundgaard.